Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
17.07.2018 01:52 - ТРЪМП В НЕМИЛОСТ!!..
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 1464 Коментари: 2 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ПРЕДАТЕЛ ЛИ Е ТРЪМП?
АМЕРИКАНСКИТЕ ЛИДЕРИ В ШОК..
 ДВЕ СТАТИИ И ВИДЕО

ОТКЪСИ ОТ СТАТИИТЕ( ДАДЕНИ В ЛИНК ПО ДОЛУ.)

,,Междувременно политическите експерти разбиха президента Тръмп, че се е държал приятелски по време на пресконференцията, а Андерсън Купър в CNN описва конференцията като "позорна".

Купър заяви: "Вие сте гледали може би една от най-позорните изпълнения на американски президент на срещата на върха пред руски лидер, със сигурност, отколкото някога съм виждал."

Що се отнася до разпадането на отношенията между САЩ и Русия, президентът Тръмп заяви, че има повече от достатъчно въпроси, които да се въртят от двете страни. Президентът Тръмп заяви дипломатически - "Аз държим двете страни отговорни. Мисля, че Съединените щати са глупави ... Мисля, че всички бяхме глупави. Всички сме виновни.

Освен това дипломацията изглежда се измъква от тези вляво, докато демократичният конгресмен Адам Шиф провъзгласява, че президентът Тръмп е дал "зелена светлина на Путин, за да се намесва отново" и че Сенатът лидер на малцинствата Чък Шумер твърди, че президентът Тръмп е бил "опасен" и "слаб". Някои републиканци дори изглеждаха неудобни от приятелските отношения между двамата световни лидери. Председателят на Парламента Пол Райън заяви, че "няма морална равностойност между САЩ и Русия" и че "САЩ трябва да се съсредоточат върху това, че Русия е отговорна за това".

Драмата започна преди Путин и президентът Тръм да пристигнат на подиума, тъй като човек, претендиращ се за "журналист", трябваше да бъде принудително отстранен от пресконференцията точно преди началото му. Човекът, известен като Сам Хюсеин, се описва като журналист за нацията, който е леко активистко списание, базирано в Съединените щати.

 

Според Daily Mail той е и директорът по комуникациите на Института за обществена точност, неправителствена организация, базирана във Вашингтон, която популяризира прогресивните експерти като източници на журналисти ".

Както съобщават Daily Mail -

- Няколко агенти по сигурността обградиха Хюсеин и го изгониха от стаята, преди Труп и Путин да влязат вътре.

Списанието "Нация" потвърди, че е получил уверение от своя изход, за да покрие срещата между Тръмп и Путин.

"Сам Хюсеин, директор по комуникациите на Института за обществена точност, получи акредитация на пресата от нацията за покриване на срещата на високо равнище между президента Доналд Тръмп и руския президент Владимир Путин в Хелзинки", каза заместник-председателят на комисията по комуникации Кайтлин Граф в изявление DailyMail.com.

"В момент, когато тази администрация постоянно омърсява медиите, ние сме обезпокоени от съобщенията, че той е бил принудително отстранен от пресконференцията, преди двамата лидери да започнат да задава въпроси. Това е развиваща се ситуация, която ще следваме внимателно ", каза тя.

  image image




още едно видео тук:
https://twitter.com/DailyCaller/status/1018875478135001089

ОЩЕ ЕДНА ,,ИНФАРКТНА"СТАТИЯ:ЮЮ
ОТ РОЙТЕРС

https://www.reuters.com/article/us-usa-russia-summit/shock-as-trump-backs-putin-on-election-meddling-at-summit-idUSKBN1K601D
 
ЦИТАТИ:
,,
HELSINKI (Ройтерс) - В понеделник, президентът на САЩ Доналд Тръмп, който се изправил заедно с Владимир Путин, отказваше да обвини руския лидер, че се е намесил в изборите за САЩ през 2016 г., поставяйки под съмнение констатациите на собствените си разузнавателни служби и предизвиквайки буря критика у дома.  

В един ден, когато се изправи пред натиск от страна на критиците, съюзническите държави и дори собствения си персонал, за да вземе твърда линия, Тръмп не изрази нито една неприятна дума публично за Москва по някой от въпросите, които доведоха отношенията между двете сили до най-ниските от Студената война.

Вместо това той осъди "глупостта" на политиката на собствената си страна, особено решението за разследване на намеса в изборите след заключенията на американските разузнавателни агенции. Прокурор обяви тридневен обвинителен акт срещу руски шпиони за проникване в мрежи на Демократическата партия.

Управлението на Тръмп на съвместна пресконференция в Хелзинки предизвика вълна от осъждане в Съединените щати, където Белият дом се бори от месеци, за да разсее предложението, че Тръмп не желае да се изправи срещу Путин.

Изпълнението му бе обявено за "предателство" от бивш шеф на ЦРУ, а американският сенатор Джон Маккейн нарече среща с Путин "трагична грешка", въпреки че някои други републиканци бяха по-предпазливи.

Запитан дали вярва в американските разузнавателни служби, които заключават, че Русия се е намесила в изборите през 2016 г. в опит да му помогне да победи демократския кандидат Хилъри Клинтън, той каза, че не е убеден.

"Не виждам причина защо ще бъде" Русия, каза Тръмп. "Президентът Путин беше изключително силен и мощен в отричането си днес."

В един отговор директорът на националното разузнаване Дан Койтс, одобрен от Конгреса кандидат за "Тръмп", заяви в изявление: "Ние бяхме ясни в нашите оценки на руския смях на изборите през 2016 г. и в текущите им всеобхватни усилия да подкопаят нашата демокрация, и ние ще продължим да предоставяме невинна и обективна интелигентност в подкрепа на нашата национална сигурност. "

Часове след срещата на високо равнище в Хелзинки, Тръмп коментира: "Имам голямо доверие в моите разузнавателни хора."

ЗАБАВЛЕНИЕ И ГОТОВНОСТ

Преди да започне срещата на върха, Тръмп обвини собствената си страна за влошаване на отношенията.

"Нашите отношения с Русия никога не са били по-лоши, благодарение на многото години на глупост и глупост в САЩ, а сега и на" Дрънкането на вещици ".

Руското външно министерство повтори: "Ние сме съгласни".

На пресконференцията Тръмп беше поканен от репортери да предложи всякаква критика към Русия, но той многократно отказа. На въпроса дали Русия изобщо не е виновна за лошите връзки, той каза: "Аз държа и двете страни отговорни. Мисля, че САЩ са глупави. Всички бяхме глупави ", каза той, преди да започне да обсъжда избирателната си победа.

  Американският президент Доналд Тръмп получава футбол от руския президент Владимир Путин, тъй като те провеждат съвместна пресконференция след срещата си в Хелзинки, Финландия, 16 юли 2018 г. REUTERS / Григорий Дукър

"Бих победил Хилари Клинтън лесно и искрено, че я бихме ... спечелихме тази надпревара и е жалко, че може да има дори малко облак над нея", каза той.

Твърдите думи на Тръмп за Русия бяха ярък контраст от миналата седмица, когато той многократно напада традиционните американски съюзници на срещата на върха на НАТО и по време на посещение във Великобритания.

На въпроса дали Путин е противник, той каза: "Всъщност го наричах конкурент и добър конкурент, който е и мисля, че думата" конкурент "е комплимент.

Тръмп също се въздържа от публично да критикува руското конфискуване през 2014 г. на територията на Крим в Украйна, друга геополитическа победа за Путин срещу западните усилия да го изолира.

Путин говори за важността на двете страни да работят заедно и да похвали Тръмп, като в един момент прекъснаха пресконференцията, за да дадат на президента на САЩ футболна топка.

Запитан дали е искал Тръмп да спечели изборите през 2016 г. и е наредил на служителите да му помогнат, Путин казал: "Да, аз го направих", макар че той отрече някаква намеса, заявявайки, че твърденията са "пълни глупости".

Путин предложи на американските следователи евентуално да пътуват до Русия, за да участват в разпит на руснаците, обвинени във Вашингтон, че ще се намесват в изборите в САЩ, докато руските следователи ще могат да направят същото и с американските шпиони, опериращи в Русия, критиката на Тръмп отхвърли като абсурдна.

Републиканския сенатор Линдзи Греъм заяви, че представлението на Тръмп ще изпрати послание за "слабост" на Москва.

"Пропуснатата възможност от президента Тръмп категорично да държи Русия отговорна за 2016 г. и да даде силно предупреждение относно бъдещите избори. Този отговор на президента Тръмп ще бъде видян от Русия като признак на слабост и ще създаде много повече проблеми, отколкото решава ", каза Греъм на Twitter.

Сенаторът от Аризона Джеф Флаке, често срещан критик на "Тръмп", каза: "Никога не съм мислил, че ще видя деня, в който американският ни президент ще застане на сцената с руския президент и ще обвини САЩ за руска агресия. Това е срамно. "

  Слайдшоу (18 изображения)

Републиканския шеф на Комисията по външни отношения на САЩ, Боб Коркър, заяви, че коментарите на Тръмп на съвместната пресконференция направиха Съединените щати да изглеждат като "проблясък".

Председателят на Камарата на представителите на САЩ Пол Райън, най-висшият конгрес на републиканския парламент, се възприе по-смел, но настоя, че "Тръмп трябва да оцени, че Русия не е наш съюзник".

"Предателство"

Бившият шеф на ЦРУ Джон Бренан отиде по-далеч, което предполага, че Тръмп трябва да бъде отстранен от длъжност. Бренън поучава: "Изпълнението на пресконференцията на Доналд Тръмп в Хелзинки се издига и надхвърля прага на" високите престъпления и престъпления ". Това не е нищо друго освен предателство. Не само че коментарите на Тръмп са неискрени, той е изцяло в джоба на Путин. Републиканските патриоти: Къде си ти? "

Най-популярната демократична партия Нанси Пелоси пише на Twitter: "Всеки ден се питам: какво руснаците имат за @ realDonaldTrump лично, финансово и политически? Отговорът на този въпрос е само това, което обяснява поведението му и отказа му да се изправи срещу Путин.

Сенатът на Демократическия лидер Чък Шумер призова за двустранно усилие за "нахлуване" на санкции срещу Москва.

Срещата на върха ограничи пътуването в чужбина, по време на която Тръмп обвини съюзниците в НАТО, че не успяват да похарчат достатъчно за военните си сили и британският премиер Тереза ​​Май, като каза, че отказва да вземе съветите си как да преговаря за излизането на Великобритания от ЕС. Той посочи самия Европейски съюз като "враг" в търговията и многократно го критикува.

В някои от най-силните думи, които все още отразяват безпокойството на традиционните съюзници на Вашингтон, външният министър на Германия заяви в понеделник, че Европа вече не може да разчита на Съединените щати.

 

"За да поддържаме партньорството си със САЩ, трябва да я променим", каза Хайко Маас пред групата на вестник "Функе". "Първата ясна последица може да бъде само, че ние трябва да се изравним още повече в Европа".

Ето някои от коментарите на американските сенатори и представители:

Реч на сенатор Джон Маккейн:

"Днешната пресконференция в Хелзинки е една от най-позорните изпълнения на американски президент в памет. Трудно е да се изчислят щетите, причинени от наивността на президента Тръмп, егоизъм, фалшива еквивалентност и съчувствие към автократите ... Срещата в Хелзинки беше трагична грешка. "

- Никой предишният президент не се е покорил по-отвратително пред тиранина.

Републиканския сенатор Линдзи Греъм в Twitter:

"Пропуснатата възможност от президента Тръмп твърдо да държи Русия отговорна за намесата в 2016 г. и да даде силно предупреждение ... Този отговор на президента Тръмп ще бъде видян от Русия като признак на слабост и ще създаде много повече проблеми, отколкото решава".

Камарата на представителите Демократичен ръководител Нанси Пелоси изявление:

"Слабостта на президента Тръмп пред Путин е неудобна и доказва, че руснаците имат нещо за президента, лично, финансово или политически".

Сенатът републикански лидер Мич Макконъл говори пред репортери:

- Руснаците не са наши приятели и напълно вярвам на оценката на нашата разузнавателна общност.

Изказване на председателя на Парламента Пол Райън:

"Президентът трябва да оцени, че Русия не е наш съюзник. Не съществува морална равностойност между САЩ и Русия, която остава враждебна към нашите най-основни ценности и идеали ".

Сенатът на демократичния лидер Чук Шумер пресконференция:

"В историята на нашата страна американците никога не са виждали президент на Съединените щати да подкрепя противник в начина, по който Тръм подкрепя президента Путин".

- Той взе думата на КГБ над мъжете и жените на ЦРУ.

Републиканския сенатор Джон Корни говори пред репортери:

"Ангажирането с дори някой, колкото и зъл като Путин, е необходимо ... начинът, по който го тълкувам, е, че президентът се опитва да поддържа някакво отношение към него, но очевидно не съм съгласен с г-н Путин и съм съгласен с нашите служители на разузнаването, че са се опитвали се намесва в изборите. "

Републиканския сенатор Джеф Флаке на Twitter:

"Никога не съм мислел, че ще видя деня, в който американският ни президент ще застане на сцената с руския президент и ще обвини САЩ заради руската агресия. Това е срамно. "

Демократичният представител Адам Шиф на Twitter:

"Президентът Тръмп просто атакува нашите разузнавателни служби и правоприлагащи органи, за да вършат работата си, докато стоят до диктатор, който се намесва в изборите ни, за да помогне при избора на Тръмп".

 

"Путин ще приеме това като зелена светлина, за да се намеси през 2018 г. и е така. Страхлив и срамен.

Американският президент Доналд Тръмп, изправен пред критики заради коментарите си по време на пресконференция в Хелзинки с руския президент Владимир Путин, написа публикация в Twitter, че има "голямо доверие в хората от разузнаването".

  Американският президент Доналд Тръмп се разгоря след съвместна пресконференция с руския президент Владимир Путин (не на снимката) в Хелзинки, Финландия на 16 юли 2018 г. REUTERS / Григорий Дукър

Американските законодатели категорично осъдиха Тръмп за коментарите му на пресконференция с Путин, където той изрази съмнение относно констатациите на разузнавателните агенции, че Русия се е намесила в президентските избори в САЩ през 2016 г.

"Както казах днес и многократно по-рано," Имам голямо доверие в хората от разузнаването ", каза Тръм на Twitter. "Но също така признавам, че за да изградим по-светло бъдеще, ние не можем да се съсредоточим единствено върху миналото - като двете най-големи ядрени сили в света, трябва да се разбираме!"

На пресконференцията Тръмп размишлява върху констатациите на американските разузнавателни агенции и отказа да обвини Путин за намеса в изборите през 2016 г. "Ще ви кажа, че президентът Путин е бил изключително силен и мощен в отричането си днес", каза Тръмп пред репортери.

Законодателите от двете големи политически партии осмиваха забележките на Тръмп, като демократите и републиканците заявиха, че американският президент изглежда слаб пред Путин.

 

 

Директорът на националното разузнаване, Дан Койтс, който беше номиниран от Тръмп, потвърди в изявление, че разузнавателната общност е била ясна в оценките на руското смесване през 2016 г. и продължаващите всеобхватни опити на Москва да разруши демокрацията в Съединените щати."




Гласувай:
8



Следващ постинг
Предишен постинг

1. planinitenabulgaria - Дано да сте запозната с тази статия с произход Америка:
17.07.2018 06:57
http://planinitenabulgaria.blog/lichni-dnevnici/2018/07/14/za-kogo-raboti-trymp.1617264
цитирай
2. mileidi46 - Аз знам за кого работи Тръмп!! И Путин!
17.07.2018 11:39
planinitenabulgaria написа:
http://planinitenabulgaria/lichni-dnevnici/2018/07/14/za-kogo-raboti-trymp.1617264


Но не от блог.бг!
И това ми е достатъчно!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8319720
Постинги: 2045
Коментари: 15596
Гласове: 32617
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031