Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.06.2017 11:49 - ЕТО КОЙ ФАЛИРА КТБ! Разсекретена Стенограма Разкри Страшната Истина! Виж Тук:
Автор: zahariada Категория: Новини   
Прочетен: 1435 Коментари: 1 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  ЕТО КОЙ ФАЛИРА КТБ! Разсекретена Стенограма Разкри Страшната Истина! Виж Тук:  


imageСтенограмата за фалита на КТБ се оказа най-страшната държавна тайна!

Тайна, от която треперят много хора, защото са във властта и столовете им ще се разклатят. Битката при президента Радев за разсекретяването на поне едната стенограма се оказа повече от епична.

В битката се метна и Росен Плевнелиев, който заяви, че е национално предателство да се разсекретявят документи. А не е ли предателство да оставиш толкова хора без спестяванията им, да ги орежеш, да им стопираш бизнеса и парите и да  връщаш  след цяла година ?

Не е ли непочтено към цял един народ да вземеш от държавния бюджет, тоест от данъците му 3 милиарда лева и да покриеш част от дълговете на една фалирала банка?

Прокуратурата, /ако имахме такава и беше румънска/, отдавна щеше да е извадила  на светло имената на тези, които заличиха банката. Защото това първо са известни хора, близки до самата прокуратура и второ продължават да си купуват за жълти стотинки активите на институцията. Но оттам цари гордо мълчание, което видите ли, било държавна тайна.

Ами нали държавата – това сме ние – хората!

Защо се пази в тайна кой ни ограби?

Впрочем тайната отдавна е обществена и в нея няма нищо изненадващо.

Всички знаят за тайното участие на Йордан Цонев и протежето му Пеевски в совалките около банката, всички знаят, че няма как един такъв фалит да се случи, ако няма огромен чадър отгоре. Чадърът бе разпънат от Борисов. Всеки имаше различен мотив. ДПС и Пеевски и сие да си запазят парите и да ги утроят, а Борисов да свали Орешарски и да докаже, че един икономист не е способен да се оправи дори с банковата система.

Намери се умен човек, който не позволи рухването на другите две банки, а и самият Иван Искров се изплаши, че кризата ще стане неконтролируема.

Да. В дъното на пладнешкия обир на КТБ са Доган, Пеевски, Йордан Цонев, Борисов и марионетките им. А съгласие са дали и от ЦРУ, пише сайтът Фрогнюз. Своя дял са дали и магистрати, висши чиновници и даже ДАНС. С мълчание.

Освен всичко с фалита са прикрити и сделки за милиони лева за продажба на оръжие на ИДИЛ, твърдят икономисти.

Но ако някой вярва, че разсекретяването на стенограмата ще промени нещо и ще посочи виновниците с пръст, жестоко се лъже.

imageКаквото трябва, вече е заметено.

Документите ще се появят в редактиран вариант.

Ще остане да реве само Плевнелиев, който пък има личен интерес да прикрие свои хора, замесени във фалита.

Кучетата ще полаят малко, а керванът ще продължи да си върви.

Пардон, да краде!

А безродниците ще продължават да ограбват България!

Докато им позволяваме!

Автор Станислава Славова  Skandalno.net




Гласувай:
7



Спечели и ти от своя блог!
1. krumbelosvet - Помните ли
11.06.2017 18:01
Помните ли, че НЕ един американски посланик напомняше, че е незаконен капиталът на нашите капиталисти. Щото в Щатите е чист като сълза. КТБ е действала агресивно. Както всяка преуспяла банка. Аз, обикновен инженер, чел, наистина, доста повече икономикс от колегите си (но далече от професионализъм във финансите), та АЗ, АЗ се уплаших, когато изведнъж чух, че прокурори влизат в банка. НЯМА БАНКА НА СВЕТА която да оживее след такова "посещение". А историята учи, че банковата паника е заразна и може да срине СИСТЕМАТА.!!! И даже държавата. Затова САЩ наляха трилиони на банкстерите...
Голям грях има един наш политик, че ИМА български капиталисти. Без него ВСИЧКИ капиталисти у нас щяха да са от господарите. И естествено, виновният плати с живота си. Сега май нашите капиталисти ще бъдат умъртвени заедно с икономиката. Ще останат чуждите, компрадорите, и да, да, купените или зависими политици.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39744535
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031